radio pro music 90s,radiopromusic,90s,radio online,muzica,eurodance,retro,asculta live,download,radio,stiri,artisti,stiri online,muzica romaneasca,concerte,videoclipuri,listen,aplicati radio online,top 10,play radio hit,shoutcast radio,winamp, radio radiouri,online,blog,radio,play radio,website radio,muzica 80s,muzica70s,disco,dance,asculta live radio,download muzica anilor 90,asculta live radio,radio online,muzica romaneasca,dance,club,house,promovare,parteneri,sonorizari,evenimente,dj,asculta radio online
Ce s-a întâmplat cu vedetele din muzica anilor ʼ90. Foștii cântăreți sunt acum “vindecători”, tatuatori, marinari, șoferi, dentiști ori graficieni

Știri

Mihai Sturzu
DJ
După 20 de ani de celebritate și onorat emisiuni TV ca șef al trupei Hi-Q, Mihai Sturzu a lăsat distracția deoparte și s-a făcut pilot de linie. Fostul artist are cum pe mână un Airbus 320 de 50.000 de tone și viețile a zeci de oameni, la fiecare zbor.
Ionuț Voicu
MC
Ionuț Voicu, artistul care horea cu Ro-Mania în anii ʼ90, acum doar înregistrează astfel de momente. Are propria echipă de filmare și montaj.
Leonard Muha
DJ
Leonard Muha, alias Făt-Frumos de la Ca$$a Loco, trupa care a lansat piese ca “Vând fân” ori “Ce bine-mi pare că ai luat țeapă”, a emigrat în Andaluzia, Spania, unde a luat viața de la capăt. Azi lucrează la un site dedicat românilor din Spania.
Marius Nedelcu
DJ
Primul solist de la Akcent, Marius Nedelcu, a dat muzica pe sport. A fost directorul unei mari rețele internaționale de săli de fitness și, mai nou, locuiește la Londra.
Adrian Zainea
DJ
Adrian Zainea, care în anii 2000 făcea furori în trupa de manele L.A., alături de Liviu Vârciu, s-a mutat în Marea Britanie, mai exact în Leiston, unde este fotograf.
Irina Nicolae
DJ
Irina Nicolae de la A.S.I.A. locuiește la Budapesta și a devenit scriitoare de cărți pentru copii. Este măritată cu Marius Vizer, om de afaceri și președintele Federației Internaționale de Judo.

Știri

Pentru unii dintre cântăreții care, în anii '90, solo sau în trupe, rupeau topurile și umpleau discotecile, succesul a fost efemer.

Când n-au mai câștigat bani din muzică și s-au lovit de realitatea vieții de zi cu zi, artiștii s-au reprofilat sau, după caz, s-au întors la profesia de bază pentru a-și câștiga pâinea. Azi, îi găsim pe unii dintre foștii muzicieni activând ca dentiști, tatuatori, graficieni ori “vindecători”.

10 melodii disco din anii `85 -`90 pe care n-ai cum să le uiţi
radio pro music 90s,radio online,muzica,eurodance,retro,asculta live,download,radio,stiri,artisti,stiri online,muzica romaneasca,concerte,videoclipuri,listen,aplicati radio online,top 10,play radio hit,shoutcast radio,winamp, radio radiouri,online,blog,radio,play radio,website radio,muzica 80s,muzica70s,disco,dance,asculta live radio,download muzica anilor 90,asculta live radio,radio online,muzica romaneasca,dance,club,house,promovare,parteneri,sonorizari,evenimente,dj,asculta radio online
Fie că erai destul de mare încât să baţi discotecile sâmbătă de sâmbătă, fie că doar îngânai versurile fără să le înţelegi, aceste piese îţi sunt cunoscute! Sunt acele acorduri nemuritoare, pe care n-ai cum să le uiţi şi pe care le asculţi de ori câte ori vrei să-ncepi o petrecere binedispus! Haideţi să le reascultăm şi s-o votăm, de ce nu, pe aceea care v-a marcat cel mai mult!

Eurodance 90s

24 of January, 2014

SNAP! – THE POWER

Grup de studiu german, prin care au trecut diferiți vocali pentru practic fiecare dintre single-urile lor. A fost cu rapperul Turbo B. la cârmă unde au obținut cele mai mari hituri ale lor, ambele în top 5 din SUA. The Power (1990) și Rhythm is a Dancer (1992)

24 of January, 2014

2 UNLIMITED – GET READY FOR THIS

Ray și Anita au fost fețele vizibile ale 2 Unlimited, unul dintre cele mai proeminente grupuri Eurodance din anii 90. Timp de mai bine de 5 ani au vândut milioane de discuri în toată Europa, iar aproape toate single-urile lor au fost hituri de dans în SUA. Doi dintre ei au mers mai departe și au cântat suficiente posturi de radio pentru a deveni hituri pop. În vara anului 1992, Twilight Zone a ajuns pe locul 49 pe Hot 100 și, în timp ce era încă în top, Get Ready for This a intrat în liniște pe locul 76 în toamna aceluiași an. Cu toate acestea, această temă devenea populară în tot felul de evenimente sportive, în special în NBA, iar în 1994 popularitatea sa a fost de așa natură încât la sfârșitul acelui an au decis să reediteze single-ul în SUA. În loc deversiunea aproape instrumentală lansată în 1991, remixată cu voce de Anita și rap de Ray, și cu sprijin masiv din partea posturilor de radio a ajuns în Top 40 în SUA în aprilie 1995. Sunetul „2 Unlimited” a fost imitat ad nauseam în anii 90, drept dovadă, această producție făcută în Spania , care a sunat foarte mult și pare direct o versiune de No limit .

24 of January, 2014

DR. ALBAN – IT’S MY LIFE

Dr. Alban, un nigerian care locuiește în Suedia, este amintit în esență pentru două clasice ale Eurodance: Sing Hallelujah și singurul său hit american, It's my life . În ciuda faptului că a continuat să înregistreze de mai bine de un deceniu, nu a obținut un hit, lucru care s-ar putea schimba în scurt timp, deoarece luna viitoare va participa cu o nouă piesă la Melodifestivalen, preselecția suedeză pentru Eurovision.

24 of January, 2014

CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT – MORE AND MORE

Captain Hollywood a fost producătorul grupului olandez Twenty 4 Seven , unul dintre pionierii Eurodance și amintit de clasici precum I can't stand it sau Are you dreaming? După ce a părăsit formația și-a găsit succesul ca Captain Hollywood Project, o idee care s-a născut în Germania și a avut mai multe hituri în Europa, dar acesta a fost singurul pe care l-a avut în SUA, top 20 în 1993 în plin boom-ului Eurodance din America. .

24 of January, 2014

HADDAWAY – WHAT IS LOVE

Dacă au fost două piese decisive în succesul Eurodance în America, acestea au fost Mr Vain și, fără îndoială, What is love de Haddaway. După ce a fost numărul 1 în toată Europa, a făcut saltul în America de Nord, unde a vândut jumătate de milion de exemplare. Un al doilea single, Life , a avut și el un succes considerabil acolo, deși restul carierei lui era deja în Europa, în special în Germania.

testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.
Mike Smith
Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.
Ann Garcia